У Хмельницькому діти змагалися у футболі

1165

Усе Поділля до Хмельницького. Цими вихідними в обласному центрі відбувся дитячий турнір з футболу. Участь у змаганнях взяли вісім команд – шість місцевих та дві сусідські – з Вінницької та Тернопільської областей.

Хмільник, Збараж та Хмельницький. Цими вихідними в обласному центрі відбувся дитячий турнір з футболу. Це, до слова, заключні змагання у тріаді 2007-го, 2008-го та 2009-го років народження, які приурочували до Дня українського козацтва.

Команда гостей з Хмільника та місцева ДЮСШ-1 і зійшлися у малому фіналі. Сили гравців були настільки рівними, що долю третього місця визначали післяматчеві пенальті. Цього разу бронзовими призерами турніру стали вінничани. А ось за перше місце боролися дві місцеві команди – «Новатор» та ДЮСШ-1 першим складом.

«Новатор» та ДЮСШ-1 один для одного суперники не нові. До цього вони вже зустрічалися на футбольному полі та неодноразово розігрували перше місце. Цього разу з перевагою у один м’яч перемогла ДЮСШ-1.

По суті, перше та друге місце залишилися удома, третє поїхало до Вінниці, втім, як кажуть самі організатори, головне не перемога, а гарний дитячий футбол.

А далі «Новатор» знову збиратиме друзів. Кажуть, до Нового року ще організують змагання для наймолодших гравців 2010-го року народження.

 

" " " "