У Хмельницькому горів слідчий ізолятор. За такою легендою рятувальники відпрацьовували навчання.

799

У Хмельницькому горів слідчий ізолятор. Загоряння сталось  всередині лазне-прального комплексу. Саме за такою легендою відпрацьовували спільні тактико-спеціальні навчання хмельницькі рятувальники та персоналу ізолятору.

Пожежа у лазне-пральному комплексі слідчого ізолятора – саме такою була легенда навчань, що відбулись днями і Хмельницькому. Першими на боротьбу із умовним вогнем стали вогнеборці добровільної пожежної дружини об’єкта, паралельно повідомивши Службу порятунку.

На момент прибуття бійців ДСНС умовне полум’я поширилось на площу близько 25 кв.м. Рятувальники в складі ланок газодимозахисної служби спершу здійснили розвідку, після чого приступили до ліквідації уявної пожежі.

Після закінчення навчань надзвичайники розповіли присутнім, як діяти у разі пожежі та провели майстер-клас із користування вогнегасником.

Подібні заходи є надзвичайно важливими не лише для вогнеборців, аби ті відточили свої дії, але й для персоналу ізолятора. Адже спостерігаючи за діями професіоналів, працівники об’єкту навчаються, як правильно діяти при ймовірній загрозі.

" " " "