У Хмельницькому на крадіжці попалися іноземці

1063

Побутова техніка, кухонне приладдя та посуд. Нещодавно таке добро за захмарні суми придбавали хмельничани, переважно люди похилого віку. І все б нічого, та ось товари домашнього вжитку не те, щоб неякісні, а взагалі несправні. Людей якимось чином вводили в оману. Ті купували непотрібні товари, а останні копійки підприємливі іноземці забирали без торгів.

Побутова техніка, кухонне приладдя та посуд. У середині серпня таке добро за захмарну суму придбав один з хмельничан. Людину похилого віку практично ошукали на вулиці, коли той брав пенсію у банкоматі. Якимось чином троє чоловіків ввели пенсіонера в оману та продали не те, щоб неякісні, а взагалі несправні товари домашнього вжитку. Отямившись, чоловік викликав патруль.

Ті кошти пенсіонер збирав на операцію, втім і сам не очікував як купив непотрібні товари, а останні копійки підприємливі іноземці забирали без торгів. На щастя, небажаних гостей затримали.

Авто зупинили за порушення правил дорожнього руху. А при перевірці документів з’ясувалося автівка та троє чоловіків-іноземців – батько та два сини – підпадають під орієнтування.

У багажнику авто виявили такі ж товари, що днями раніше придбав довірливий пенсіонер. Патрульні, не роздумуючи, викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події. Наразі трьом чоловікам інкримінують крадіжку.

 

" " " "