У Хмельницькому оголосили тендер на виготовлення ТЕО для сміттєпереробного заводу .

979

Півмільйона – переможцеві. У Хмельницькому оголосили тендер на виготовлення ТЕО для сміттєпереробного заводу. Ще навіть  не йдеться про проектно-кошторисну документацію, лише про техніко-економічне обґрунтування. Зведення заводу  довготривалий процес, і навіть частини роботи – ТЕО, займе три місяці: протягом сімдесяти днів збиратимуть пропозиції від охочих до співпраці, і ще місяць обиратимуть переможця, з яким до кінця квітня мають підписати договір.

17 січня міська влада оголосила конкурс на виготовлення техніко-економічного обґрунтування будівництва сміттєпереробного комплексу у місті Хмельницькому. Завдання для розробників не прості.

Вимоги не прості, та й винагорода на переможців чекає чимала – півмільйона гривень. Перед цим, до речі, байдиків не били – збирали необхідно для створення  ТЕО інформацію. На старті роботи навіть не знали скільки тонн сміття щороку викидають хмельничани.

Це- лише основа для подальшого створення проектно-кошторисної документації будівництва сміттєпереробного комплексу у Хмельницькому. До речі, участь у конкурсі можуть брати не тільки українці.

Адрес ділянок, де може постати сміттєпереробний комплекс поки що не називають. Так само не беруться обчислювати ціну зведення такого заводу, та вже знають, що зводитимуть його за кредитні, а не, як раніше планувалося, інвестиційні кошти.

 

" " " "