У Хмельницькому оштрафували водія маршрутки

1010

Отримав по заслузі. У Хмельницькому на 425-ть гривень оштрафували водія маршрутки № 46. Днями чоловік з пасажирами у салоні перетнув дві суцільні та виїхав на смугу зустрічного руху. У такий спосіб кермувальник вирішив обігнати інші автомобілі, адже, за його словами, дуже поспішав. Втім, маневр чоловіку завершити не вдалося.

У фейсбуці це відео зібрало не одну тисячу переглядів та й не один десяток коментарів. Днями водій маршрутки № 46, до слова, з пасажирами у салоні, утнув на дорозі. Чоловік перетнув дві суцільні та виїхав на смугу зустрічного руху.

Власне, той інший водій і залив відео у соцмережу. А у той момент зайняв принципову позицію – що б там не було, по зустрічній смузі перевізника не пропустити. Постоявши кілька хвилин лоб у лоб, водій дав задню.

У такий спосіб кермувальник вирішив обігнати інші автомобілі, адже, за його словами, дуже поспішав. Втім, мабуть, не зметикував, причина така – не привід для порушення, а коли вже порушив – то отримуй по заслузі.

Свою провину водій визнає, кається і обіцяє – порушувати більше не буде.

Як там складеться – життя покаже, а ось сплатити 425 гривень штрафу водію таки прийдеться. І це, до слова, завдяки свідомій позиції одного з водіїв. Була б така у більшості – можливо, і порушень було би менше. І все ж, якщо ви стали свідком нахабства на дорозі та зафіксували його – повідомляйте патрульних. Ті обіцяють – порушники будуть покарані.

 

" " " "