У Хмельницькому пройшов перший благодійний різдвяний ярмарок

916

Запальні танці, колоритні костюми та смачні частування. На майданчику поблизу театру Старицького розгорнулося  грандіозне дійство – перший благодійний різдвяний ярмарок. На жваву торговицю прибули майстри практично з усіх районів області, вокальні та інструментальні колективи, а також віртуози кулінарного мистецтва. Своїми талантами вони заробляли кошти на лікування трьох онкохворих діток.

Тематичні фотозони. Смачні частування. Та багато-багато українського колориту.

На майданчику поблизу театру Старицького розгорнулося  грандіозне дійство. Тут ярмаркують майстри практично з усіх районів області, вокальні та інструментальні колективи, а також віртуози кулінарного мистецтва. Своїми талантами вони заробляють кошти на лікування трьох онкохворих діток.

Допомогти онкохворим діткам зголосилися усі райони області. Вероніка Нестеренко, до прикладу, приїхала з Волочищини. На ярмарку продає свої вироби, які виготовила на уроках трудового навчання.

Долучитися до благодійного ярмарку вирішили і у Меджибожі. На жваву торговицю з стародавньої фортеці привезли смачні частування.

Не залишилася осторонь благодійного дійства і Чемеровеччина.

Насправді, Черемовеччина не тільки доброчинна, а й підприємлива. Спочатку ось ці чоловіки українськими піснями заманюють покупців, а далі вже жіночих рук справа.

Усі виручені кошти з першого благодійного ярмарку підуть на лікування трьох онкохворих діток. При цьому, запевняють організатори, доброчинні торговиці проводитимуть й надалі, бо ж переконані, кожна хвора дитина повинна одужати та обов’язково повірити у диво.

" " " "