У Хмельницькому пройшов турнір ім. Андрія Дехтяренка

1943

У пам’ять про відомого тренера та баскетболіста. У Хмельницькому пройшов турнір ім. Андрія Дехтяренка. Хмельницький спортсмен пішов з життя рік тому. Аби хорошого вчителя та доброго товариша пам’ятали не тільки його вихованці та колеги, цього року у честь Андрія Дехтяренка влаштували баскетбольний турнір.

Мелітополь, Тернопіль та дві команди господарів. Стільки збірних взяли участь у першому турнірі пам’яті Андрія Дехтяренка. Хмельницький тренер та баскетболіст пішов з життя рік тому. Для міста, а зокрема для баскетболу, зробив чимало.

Зараз Сергій Тимчук тренує дівчат, які ще рік тому готував його ж наставник. Фактично, за понад двадцять років тренерської діяльності Андрій Дехтяренко виховав не одне покоління баскетболістів.

Наймолодші, 2006-го року народження, – команда «Едельвейс». Дівчатка – одні з фавориток міського відкритого турніру пам’яті Андрія Дехтяренка.

Добрий та справедливий. Таким запам’ятала свого наставника Марійка Шелестюк. Саме завдяки його тренерським здібностям, зізнається дівчинка, і полюбила баскетбол.

Аби хорошого вчителя та доброго товариша пам’ятали не тільки його вихованці та колеги, цього року у честь Андрія Дехтяренка влаштували баскетбольний турнір. У перших відкритих змаганнях такого формату його колишні вихованки відомого хмельницького тренера розраховують тільки на перемогу.

Сказано – зроблено! Переможцями у міському турнірі стали вихованки Андрія Дехтяренка – команда «Едельвейс». Срібло виборола 29-та школа Хмельницького. Бронзова нагорода поїхала до Тернополя, а четверте місце зайняли баскетболістки з Мелітополя.

" " " "