У Хмельницькому розпочався традиційний конкурс «Хмельницький крізь об’єктив».

2225

Хмельницький крізь об’єктив. З 1 серпня у місті розпочався ще один конкурс, приурочений до святкування Дня міста. Цього разу містяни знову можуть похизуватися своїми світлинами. Конкурс налічує чотири номінації. До кожної з них можна подати не більше 5 фотографій. Головна мета змагання – розвинути творчі можливості молодого покоління, а також підвищити рівень вже відомих фотографів міста. Світлини переможців побачить все місто. Вони виставлятимуться на головній площі і біля кінотеатру Шевченка. 

У місті розпочався конкурс «Хмельницький крізь об’єктив». Оцінювати учасників будуть за різними номінаціями. Їх розділили за віком: до 17 років і старші.

До кожної з номінацій можна подати не більше п’яти фотографій. Світлини мають бути тематичними. Найбільше організаторів цікавить повсякденне життя міста, природа, благоустрій та те, що відображає історію міста.

Такий конкурс проводять для розвитку творчих людей і виявлення нових талантів. Стати учасником фотоконкурсу може будь хто. Не має значення – де ви проживаєте і чим займаєтеся, фотографуєте професійно, чи як аматор.. Заявки прийматимуться до 8 вересня на електрону адресу, яку ви бачите на екрані.

" " " "