У Хмельницькому шукають нелюдів, які потрощили дошку пам’яті. Допоможіть!

955

Акт вандалізму у серці обласного центру трапився цими вихідними. Вандали зазіхнули на святе – меморіальну дошку, встановлену на самому майдані Незалежності. Її потрощили вночі невідомі особи. Наразі їх шукають і правоохоронці, і, як виявилось, самі атовці. Адже металевим предметом били по склу під яким – фото побратимів – загиблих героїв АТО та Небесної сотні. Атовці просять копів пришвидчитись – віднайти нахаб і покарати їх. Адже такий вчинок безкарним  залишати не можна.

Подія, котра трапилась в ніч з 7 на 8 грудня і справді спантеличила громадськість. Адже вандали зазіхнули на святе – пам’ять про атовців та героїв Небесної Сотні. Власне, про те, що меморіал розтрощений у поліцію з самісінького ранку повідомив раптовий перехожий.

Того ж дня, не зволікаючи, правоохоронці відкрили кримінальне провадження – за фактом хуліганства. Правда, винних не змогли віднайти і до сьогодні. Атовці, певні, встановити особи вандалів буде не надто складно, адже на майдані Незалежності – не одна камера відеоспостереження.

Відео із камер правоохоронці, кажуть, вилучили, правда не з усіх. На наявному корисної для слідства інформації не побачили. Тому, шукатимуть далі.

Атовці кажуть ,готові допомогти правоохоронцям у пошуках. Переконані, на розкриття такого нахабного злочину вистачить 3-4 дні.

 

" " " "