У Хмельницькому стартувала ВЮБЛ серед дівчат

959

Переяслав-Хмельницький, Київ, Вінниця та Житомир. Команди з цих міст у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі вже добре відомі. Хмельничанки ж цього року у національному старті серед дівчат дебютували вперше. Більше того, у першому турі юнацької ліги саме наші дівчата були господарями спортивного майданчика.

Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга стартувала у Хмельницькому. Цього разу національні змагання серед дівчат 2006 року народження об’єднали п’ять команд.

Переяслав-Хмельницький, Київ, Вінниця та Житомир. Команди з цих міст у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі вже добре відомі. Хмельничанки ж цього року дебютували вперше. Більше того, у першому турі юнацької ліги саме наші дівчата були господарями спортивного майданчика.

Одна з таких – Даринка Дацкова. Вона – юна баскетболістка хмельницького «Едельвейсу». Перша гра для команди, зізнається дівчинка, видалася важкою, втім впоралися та продемонстрували характер.

У дебютній грі хмельничанки всього на кілька влучних кидків поступилися житомирянкам, втім, каже баскетболістка «Едельвейсу» Марійка Шелестюк, головне не перемога.

Тож, поки що хмельничанки грандіозних планів не будують. На початках, каже тренер «Едельвейсу», головне зігратися та набути досвіду. А вже до кінця п’ятого туру, бо ж кожна з команд прийматиме інших удома, своїх суперниць хмельничанки перемагатимуть.

Наступні ігри юні баскетболістки проведуть на виїзді. У кінці листопада другий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги прийматиме столиця. Тож, у Києві хмельницькі дівчата розраховують щонайменше на дві перемоги.

 

" " " "