У Хмельницькому стартував кубок Дроздова

1169

Школярі, студенти та гравці зі стажем. У Хмельницькому стартував ювілейний десятий кубок Дроздова. Цього року баскетбольний турнір об’єднав шість команд. Традиційно, фаворитом кубку є команда «Новатор». Саме «новаторівці» вже кілька років поспіль здобувають золото міських змагань. Цьогоріч, окрім чинних володарів кубку, за перемогу боротимуться студенти національного університету, збірна школярів, «Мохіто», «Метеор» та «Феміда» університету управління та права. Саме останні команди і розмочили десятий кубок Дроздова.

Студенти, школярі, «Мохіто», «Метеор», «Феміда» та, поки що, незмінний фаворит – «Новатор». Ці шість команд у новому сезоні змагатимуться за нагороди десятого ювілейного кубку Дроздова. Переможця визначатимуть кілька місяців та у два кола турніру.

Десятий ювілейний кубок Дроздова розмочили «Метеор» та «Феміда» Хмельницького університету управління та права. Останні, до слова, на цьогорічний сезон підсилилися новими гравцями.

У кубку Дроздова, каже тренер команди Сергій Лозінський, його гравці налаштовуються на перемогу, втім амбітних планів не будують. Головне – зігратися, а найвищі нагороди у молодого колективу ще попереду.

Рішуче на ювілейний кубок Дроздова налаштований і «Метеор». На цьогорічний сезон команда також підсилилася новими гравцями.

Минулого року метеорівці зупинилися за крок до золотої нагороди. У фіналі команда поступилася чинному чемпіону «Новатору». Тож у цьому сезоні, кажуть срібні призери минулорічного кубку, перемогу не подарують.

А ось, хто переможе у десятому ювілейному кубку Дроздова, – знатимемо через кілька місяців, адже між собою команди гратимуть два тури, а фінальні поєдинки заплановані аж на весну.

" " " "