У Хмельницькому відкрили ще один спортивний майданчик.

1481

Сучасний багатофункціональний спортивний майданчик відкрили на вулиці Трудовій, 40.  За останні 2 роки – це вже десятий спортмайданчик у Хмельницькому. У міській раді кажуть, за мету ставлять – по майданчику у кожний мікрорайон. На урочисте відкриття запросили юних спортсменів, аби ті одразу випробували новий об’єкт.

Новий спортивний майданчик відкрили нині на вулиці Трудовій,40. Міський голова перерізав стрічку та навіть випробував футбольні ворота.

Як зазначив Олександр Симчишин, цей майданчик збудували давно, та багато років за ним ніхто не доглядав. Тому міська влада прийняла рішення реконструювати об’єкт, аби мешканцям мікрорайону було де займатись спортом.

Будівельні роботи тривали кілька місяців.  Витратили на цей майданчик з міського бюджету більше восьми сотень тисяч гривень.

Міські посадовці сподіваються  – хмельничани будуть бережно ставитись до майданчику та використовуватимуть його за призначенням.

Одразу після відкриття майданчик випробували юні спортсмени.

До початку нового навчального року заплановано відкрити ще три шкільних спортмайданчики та два майданчики на стадіоні «Локомотив».

 

" " " "