У Хмельницькому закрили велосезон. Велосипедисти влаштували масовий заїзд центральними вулицями міста.

1052

У Хмельницькому відбувся останній велозаїзд цього року. Трохи більше 50-ти хмельничан, які полюбляють пересуватись на двоколісних зібрались на закриття велосезону – 2017. Традиційно велопробіг стартував з білого містка у парку імені Чекмана. Звідти проїхались центральними вулицями міста.

21 жовтня у Хмельницькому відбулось офіційне закриття велосезону – 2017. У парку ім. Чекмана зібралось трохи більше 50 велосипедистів. Організатори кажуть, така не велика кількість учасників зумовлена не надто сприятливою погодою. Тим не менш, велозаїзд відбувся, щоправда без святкового пікніка на завершення.

Організатори заїзду кажуть, минулим велосезоном задоволені, адже відбулось чимало цікавих заходів для водіїв двоколісних.

Щоправда, хмельницькі велосипедисти нарікають на те, що інфраструктура міста є не комфортною для власників роверів. Мало велодоріжок, а по тим що є – хмельничани гуляють пішки.

Та не зважаючи на такі не доліки, учасники велопробігу закликають хмельничан пересідати на двоколісні – адже це весело та корисно для здоров’я.

 

" " " "