У Хмельницькому затримали викрадачів єврономерів

973

З викруткою та ножем. У Хмельницькому патрульні затримали викрадачів єврономерів. Двох чоловіків впіймали практично «на гарячому», коли ті посеред ночі промишляли на Прибузькій. При собі вони мали викрутку та ніж, за допомогою яких крали номерні знаки на іноземній реєстрації. На ранок водії блях під двірниками знаходили записку з номером телефону. На другому кінці проводу повідомляли куди і скільки грошей потрібно переслати, щоб віддали номер. Схема працювала стовідсотково і так, мабуть, би продовжувалося, втім ласим до легкої наживи завадили правоохоронці.

Знайомтеся, це – Степан Тарасов. Нещодавно з його автівки поцупили номерні знаки. На такий атрибут збідніло не тільки його авто. У друзів, каже чоловік, та й сусідів номерні знаки на іноземній реєстрації також зникли.

Швидше всього, каже Степан, викуп таки би платив, бо ж поки авто не розмитнене, відновити номерні знаки було б занадто складно.

Тож, схема працювала ідеально. Так, мабуть, би й продовжувалося, втім ласим до легкої наживи завадили правоохоронці.

Двох чоловіків впіймали практично «на гарячому». Посеред ночі вони промишляли на Прибузькій.

При собі чоловіки мали викрутку та ніж. Саме за допомогою цих інструментів вони крали номерні знаки на іноземній реєстрації.

Чоловіків затримали, тепер справою займаються слідчі, а Степан разом з десятками потерпілих чекають поки їх номерні знаки повернуть назад.

 

" " " "