У Хмельницькому завершився «Чілдрен Кінофест» .

1482

«Моллі Мун і чарівний підручник гіпнозу» та «Микита Кожум’яка». У Хмельницькому фінішував перший «Чілдрен Кінофест». Офіційне закриття відбулося у неділю, 4-го червня. На завершення фестивалю показали пригодницьку стрічку «Лапа» – володаря гран-прі минулого року. А також назвали фільм-переможець «Чілдрен Кінофесту – 2017». 

Фільм про собаку-рятівника. Угорська «Лапа» закривала четвертий в Україні та перший у Хмельницькому «Чілдрен Кінофест». Пригодницька стрічка – володар гран-прі минулого року. Тоді «Лапу» оцінили на 4,7 бали з 5 можливих. Все стає зрозуміло, коли враженнями діляться діти.

А володарем гран-прі цьогорічного кінофесту став фільм, який показували у другий день фестивалю. Кінокартину про юну чародійку Моллі Мун оцінили, як і минулорічного переможця, у 4,7 бали з 5 можливих.

Без перебільшення, вдався і цьогорічний фестиваль. Нагадаємо, у Хмельницькому він проходив вперше, втім чимало маленьких прихильників вже завоював.

Одні з таких – Ваня та Женя. Хлопчики бачили чи не усі фільми. Кажуть, кожен з них сподобався, адже кожен – повчальний.

Перший кінофест хмельницькій малечі сподобався. Щоправда, нарікають, шкода, що тривав тільки тиждень, краще б – ціле літо. Наразі ж дітлахи готуються до наступного фесту, кажуть, прийдуть неодмінно.

 

" " " "