У Хмельницькому змагалися кращі кікбоксери країни

883

Від початківців до чемпіонів світу. На кілька днів Хмельницький перетворився на осередок кікбоксингу ВТКА. На турнір до нашого міста з’їхалися понад дві сотні спортсменів-учасників. Це – кращі кікбоксери з 15 областей країни. У Хмельницькому вони змагалися кілька днів та визначили між собою найсильніших.

Два тижні тому Даша Криванич повернулася з сонячної Італії. Там харків’янка стала чемпіонкою світу з кікбоксингу ВТКА одразу у двох версіях. Повторити результат, щоправда на всеукраїнському рівні, вирішила у Хмельницькому.

Секрет такого успіху, каже тренер Даші, Юрій Кохановський, – дуже простий. Будь-якій, навіть найменшій перемозі, передують години наполегливих тренувань.

Тож, показати результат харків’яни прибули до Хмельницького. Все тому, що на кілька днів наше місто перетворилося на осередок кікбоксингу ВТКА. В обласному центрі пройшли одразу три турніри, на які з’їхалися понад дві сотні спортсменів-учасників зі всієї країни.

Це – кращі кікбоксери з 15 областей країни. У Хмельницькому вони змагалися кілька днів та визначили між собою найсильніших.

Для кікбоксерів турніри у Хмельницькому практично завершують бійцівський рік, втім це не означає відпочинок. Попереду – посилені тренування, а вже у наступному сезоні – підкорення нових вершин.

" " " "