У Хмельницькому змагалися рукопашники

828

За мир – проти війни. Під таким гаслом у Хмельницькому пройшов відкритий чемпіонат області з рукопашного бою. Участь у спортивно-патріотичних змаганнях взяли понад п’ять сотень бійців з семи областей. На усіх вони провели понад 500 поєдинків, половина з яких – у версії дозованого контакту без зупинки часу і стільки ж – у версії із зупинкою часу.

За мир – проти війни. Під таким гаслом у Хмельницькому пройшов відкритий чемпіонат області з рукопашного бою. Вже понад 15 років поспіль саме цей турнір приурочують до річниці виведення військ з Афганістану.

За останні роки це – рекордна кількість учасників. На усіх вони провели понад 500 поєдинків, половина з яких – у версії дозованого контакту без зупинки часу і стільки ж – у версії із зупинкою часу.

В обох версіях Дмитро Божик став чемпіоном, щоправда, зізнається юнак, перемога далася не просто. Все тому, що суперники приїхали сильні, тож завоювати одразу дві медалі було досить складно.

Аня Попадюк – також чемпіонка. Виступала дівчина у версії дозованого контакту із зупинкою часу.

Перемогла, каже дівчина, тому, що знає секрет успіху. Формула проста – тренування + бажання + моральна підготовка.

Саме ці складові і допомагають перемагати хмельницьким рукопашникам. На відкритому чемпіонаті області, вони, до слова, показали суперникам, хто у домі господар, та виграли аж два кубки. Тобто стали кращими у версії дозованого контакту без зупинки часу і у версії із зупинкою часу.

" " " "