У Хмельницькому змагалися тхеквондисти-початківці

1505

Перші у житті змагання. Нещодавно у Хмельницькому пройшов відкритий турнір з тхеквондо серед початківців. Традиційно, до дебюту місцевих спортсменів долучилися і найближчі сусіди: Вінницька та Рівненська області. У цілому кубок ДЮСШ №3 зібрав більше восьми десятків тхеквондистів.

Для Сашка Кюрджиєва з Вінниці це – перші у житті змагання. Перед кожним боєм, зізнається спортсмен, дуже хвилювався, втім це не завадило не тільки отримати досвід, а й перемогти.

Окрім Сашка, відкритий кубок ДЮСШ №3 зібрав більше восьми десятків тхеквондистів-початківців. Вже не вперше до дебюту хмельницьких спортсменів долучаються і найближчі сусіди: Вінницька та Рівненська області.

Цього разу відкритий кубок ДЮСШ №3 провели до Міжнародного олімпійського дня, який, до слова, відзначається 23-го червня. А загалом, змагання такого формату організовують двічі, а то й тричі на рік. Це для того, кажуть у федерації, аби бійці-початківці випробовували себе не тільки на тренуваннях, а й у турнірних поєдинках.

У такий спосіб, кажуть у федерації, готують новачків у тхеквондо до нових стартів, починаючи від чемпіонатів України та навіть до світових вершин.

" " " "