У Хмельницькому змагаються школярі-баскетболісти .

776

Спочатку дівчата, а тепер – юнаки. Ще не вщухли емоції після видовищного фіналу у дівчат, як зав’язалася справжня спортивна боротьба між юнаками. Учора, 29-го січня, у Хмельницькому розпочалася міська спартакіада з баскетболу серед школярів. Цього року змагання триватимуть півтора тижня. Вирішальний поєдинок, за гарною традицією, відбудеться у спортивному клубі «Новатор».

Тільки кілька днів тому дівчата-школярки визначили між собою найсильніших у баскетболі, а вже прийшла черга юнаків. Учора, 29-го січня, у Хмельницькому розпочалася міська спартакіада з баскетболу серед школярів.

Якщо серед дівчат за перемогу змагалися шість команд, то юнаків – значно більше, а відповідно, каже головний суддя, справжня спортивна боротьба між школярами однозначно буде.

Можливо не на перемогу, втім на призове місце – стовідсотково, у цьогорічній спартакіаді претендують баскетболісти сімнадцятого ліцею. Минулого року, каже капітан команди Данило Кравчук, були у кінці турнірної таблиці, а ось цього року добряче постараються, аби увірватися у трійку лідерів.

Цьогоріч вперше за останні три роки заявилася дев’ятнадцята школа. До змагань, каже гравець команди Богдан Філіпчук, готувалися, тож сподіваються на гарні результати.

Цього року турнір триватиме півтора тижня. Змагатимуться команди за круговою системою, а вирішальний поєдинок відбудеться 8-го лютого у спортивному клубі «Новатор».

" " " "