У Хмельницькій дитячій лікарні виділили два бокси для лікування хворих

1229

Ізолювати аби вберегти. У Хмельницькій обласній дитячій лікарні виділили два бокси для лікування хворих з гострою респіраторною інфекцією.  Відтепер, аби не наражати на небезпеку інших, маленькі пацієнти перебуватимуть в окремих боксах, до отримання результатів тесту на COVID.

У Хмельницькій обласній дитячій лікарні  виділили два бокси для лікування хворих на вірусну інфекцію.  І хоча заклад  не увійшов  в перелік тихмедустанов,  які  надаватимуть  допомогу  пацієнтам з COVID-19, тут вирішили  виключити   ризики ймовірного зараження.  Відтак сюди госпіталізовуватимуть усіх  хворих, які мають симптоми гострої респіраторної інфекції.

Загалом пульманологічне відділення  Хмельницької обласної дитячої лікарні єдине в області,  куди скеровують   саме маленьких пацієнтів. Воно розраховане на 35 ліжок.

Нині, згідно контрактуванню з НСЗУ,   тут повністю  забезпечені  усіма необхідними медикаментами.

Нещодавно частину пульмонологічного відділення  капітально відремонтували. На даний час тут   планують оновити й обладнання.  Завдяки йому  зможуть укласти договір з НСЗУ ще за одним пакетом та залучити додаткове фінансування. Якщо вистачить коштів, завершать ремонтні роботи і в іншій частині відділення.

" " " "