У Хмельницькій міській раді завершилось четверте стажування

410

В Хмельницькому провели навчання стажистів у міській раді. До участі могли доєднатись кандидати віком до 25 років, які мають початковий, бакалаврський або магістерський рівень вищої освіти. Міський голова особисто привітав молодь із закінченням стажування і наголосив, що декількох навіть обрали на посади. Вони можуть приступати до роботи вже з наступного дня.

З двадцять шостого липня активна молодь Хмельницького проходила стажування у Хмельницькій міській раді. Такий захід на теренах нашого міста організували вчетверте. Щоб стажуватись у міській раді, навесні учасники заповнили анкети та обрали близький для себе напрямок.

На стажуванні молодь підвищила кваліфікованість і професійний рівень. Учасникам розповідали про структуру місцевого самоврядування, закони, регламент роботи виконавчого комітету та інструкції з діловодства. Сертифікати про закінчення курсу вручав міський голова Олександр Симчишин.

Однією з переваг проходження стажування є рекомендаційний лист та кадровий резерв. Мер зазначив, що для деяких стажистів це шанс реалізовуватись далі і вже з наступного дня оформлятись на роботу.

Організатори стажування кажуть, в найближчий час анонсують стажування вп’яте. Вся інформація буде розміщена на офіційному сайті міської ради.

" " " "