У Хмельницькій обласній дитячій лікарні провели зустріч з професійним спортсменом.

380

До дня фізичної культури та спорту в Хмельницьку обласну дитячу лікарню запросили професійного спортсмена з бодібілдингу. Основна мета зустрічі полягала в тому, щоб донести дітям, що спорт – це добре. Не обов’язково ним займатись професійно, щоб бути здоровим. Далі дивіться в сюжеті.

В обласній дитячій лікарні зараз лікуються понад сто дітей. У кожного з них свої проблеми та історія. Для того, аби трішки урізноманітнити життя діток, в заклад запрошують різноманітних гостей. Дізнавшись, що в Хмельницький приїхав професійний спортсмен з бодібілдингу, з ним організували зустріч у новому, ще не відкритому корпусі.

З шістнадцяти років Олег Кривий почав свою спортивну кар’єру. Каже, оскільки він був маленьким хлопчиком, до своєї цілі йшов довго. Своєю історією бодібілдер показав, що нездійснених мрій немає і завжди потрібно йти до своїх цілей.

Під час зустрічі, маленькі пацієнти мали змогу задати питання, які їх цікавили. Також спортсмен розказав, що кожного ранку обов’язково потрібно робити  зарядку. Він наглядно продемонстрував елементарні вправи для всіх.

По закінченню зустрічі гості зробити дітям подарунки – канцелярію, папки та інші шкільні приладдя.

" " " "