У Хмельницькій області на онлайн-аукціон з приватизації виставили будівлю колишнього дитсадка

2624

Завдяки приватизації через «Прозорро.Продажі» комунальне майно, в якому громада не має потреби, використовується ефективно і наповнює місцевий бюджет. А нові власники отримують можливість реалізувати свої бізнес-проєкти.

У селі Новокостянтинів Хмельницької області через онлайн-аукціон можна приватизувати будівлю колишнього дитсадка на вулиці Журавського, 14а.

До лоту також входять підвал, склад та альтанка. Його загальна площа — понад 560 квадратних метрів. Це одноповерхова цегляна будівля, до якої підведені електрика та вода. 

У приміщенні, наприклад, можна облаштувати офіс та надавати будь-які послуги населенню: лікувально-оздоровчі, освітні тощо.

Стартова вартість продажу — понад 480 тисяч гривень. Цінові пропозиції від охочих придбати будівлю прийматимуть до 26 червня, онлайн-аукціон відбудеться 27 червня.

Переваги приватизації через «Прозорро.Продажі»

Для громади продаж об’єктів, які не використовуються, — це можливість збільшити надходження до свого бюджету. З початку повномасштабної війни органи місцевого самоврядування на Хмельниччині провели більш ніж 70 аукціонів з приватизації та заробили до своїх бюджетів понад 62,4 мільйона гривень.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.



" " " "