У Хмельницькій області затримали рекетира з великими “апетитом”

Чоловік вимагав у місцевого приватного підприємця три сотні тисяч доларів США, видаючи це за "старий борг"

2885

На Хмельниччині працівниками Національної поліції, спільно з оперативниками спецпідрозділу “КОРД”, був затриманий 49-річний чоловік, який погрожував місцевому приватному підприємцю,  маючи на меті отримати від нього кругленьку суму у розмірі 300 тисяч доларів США. Про це повідомили на сайті Департаменту стратегічних росзлідувань Національної поліції україни.

Намагаючись досягти свого, зловмисник неодноразово застосовував до підприємця фізичну силу, а також псував його майно. Проте, незважаючи на тиск і погрози,  підприємець виявився непоступливим.

Тоді рекетир залучив до справи місцевих активістів, нашептавши їм у вуха, що підприємець, мовляв, має, антиукраїнські погляди та допомагає грошима ворогу.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському знашли вбивцю студента: душогуб в усьому зізнався

Отож, молоді активісти також підключилися до цькування жертви, очевидно, прикинувши, що мають забрати ті гроші собі, аби вони не потрапили до ворога. Лише тоді чоловік вирішив звернутися до поліції.

У повідомленні зазначають, що вимагач був затриманий у Славуті  “на гарячому”, коли одержував частину від цієї сумі у розмірі 50 тисяч доларів. В затриманні рекетира брали участь  працівниками ГУНП Хмельниччини, спільно з оперативниками спецпідрозділу “КОРД” та управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом прокуратури.

" " " "