У Хмельницькій “Плазі” з’явиться легальний зал гральних автоматів

Комісія міськради дала згоду на відкриття "азартного" бізнесу у центрі міста

393

Хмельницьке приватне підприємство “Плаза-К” отримало дозвіл від комісії з врегулювання азартних ігор та лотерей на організацію залу гральних автоматів і букмекерської діяльності. Таке рішення було ухвалено комісією міськради 17 червня, йдеться в інформації ngp.

Отже, в центрі Хмельницького, у “Либідь-Плазі” невдовзі з’явиться легальний зал гральних автоматів. Зал буде розміщено на третьому поверсі готельного комплексу.

А передувало цьому рішенню інше – висновок Комісії з встановлення категорій готелям. 13 травня вона встановила, що готель “Либідь-Плаза” відповідає категорії чотири зірки (****). Українське законодавство дозволяє розміщувати гральні заклади в регіонах у тризіркових готелях та у великих містах – у закладах, що мають категорію не нижче, ніж чотири зірки. Таким чином, готель “Либідь-Плаза”, відповідно до закону, цілком придатний для такого бізнесу.

При цьому бенефіціаром (особою, що отримує прибуток від підприємства і фактично ним розпоряджається) ПП “Плаза-К” є хмельничанка Катерина Залуцька. Вона є донькою колишньої депутатки Хмельницької міськради від Партії регіонів Оксани Кольгофер та онукою колишнього голови Хмельницької ОДА Віктора Коцемира.

" " " "