У Хмельницькій школі №7 відкрили багатофункціональний майданчик.

767

Як гриби після дощу. У Хмельницькому відкрили багатофункціональний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Цього разу щасливою власницею стала спеціалізована загальноосвітня школа №7. На обновку там чекали два роки. Тепер планують перші змагання і цікаві уроки фізичного виховання.

Різнокольорова розмітка, ворота та баскетбольні кільця. У Хмельницькій школі №7 відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. Діти, а їх у школі навчається понад сім сотень, нині радіють. Кажуть, їхня шкільна громада багата на спортивні таланти, а зараз ще й з новим майданчиком можливостей для розвитку спорту буде ще більше.

Також, його покриття дозволяє проводити тренування з художньої гімнастики у позашкільний час.

Батькам також подобаються зміни.

Із пропозицією замінити старий майданчик на новий керівництво школи звернулося до влади міста. На будівництво чекали два роки. Тепер активно вигадують, якими стануть оновленні уроки фізкультури та які спортивні турніри провести цього року.

На будівництво майданчика з міського бюджету виділили близько півтора мільйона гривень. За ці кошти вдалося зробити поле багатофункціональним. Адже площа, 35 на 20 метрів, дозволяє культивувати такі види спорту, як міні – футбол, баскетбол, волейбол, вуличний гандбол та великий теніс.

Для розвитку якісної спортивної інфраструктури влада запланувала кожного року будувати щонайменше п’ять нових спортивних майданчиків.  До цього переліку входять не лише пришкільні, а й звичайні дворові та у паркових зонах.

" " " "