У Хмельницькій школі зі старих коридорів створили корисний навчальний простір

1480

Замість старих коридорів – навчальний простір. Працівники загальноосвітньої школи №21 протягом трьох місяців створювали комфортний простірдля школярів. Відтак, завдяки коштам міського бюджету та державної субвенції вдалося облаштувати п’ять кімнат для розвитку та навчання учнів.

Вже завтра розпочнеться довгоочікуване навчання у хмельницьких школах. Протягом літа вчителі працювали над створенням комфорту для своїх учнів. Відтак, нині можуть презентувати свої заклади. До прикладу, за цей час у ЗОШ №21 коридорне приміщення перетворили на навчальні кабінети для дітей із особливими потребами. Ось це ресурсна кімната. Саме тут діти, які втомилися від навчання, зможуть відпочити та набратися нових сил.

У школі навчається 28 дітей із особливими освітніми потребами. Окрім звичайних предметів вони мають проходити відповідні корекційні заняття. Тому нове приміщення було вкрай необхідне.

Розвивати учнів допомагають і логопеди. Для них також створили нову кімнату. Саме тут у затишку і комфорті вони працюватимуть. Адже для реальної допомоги потрібно чимало часу приділяти ігротерапії та артотерапії.

Ще однією родзинкою шкільного простору стане медіатека. Це простір для вільного, корисного та цікавого спілкування.

Вже незабаром сюди довезуть комп’ютерну техніку, якою вільно зможуть користуватися учні.

Загалом у школі створили п’ять абсолютно нових кімнат.

Меблі купували завдяки співфінансуванню міського та держбюджету.

" " " "