У Хмельницькій тергромаді всі школи оснастили “розумними дошками”

Влітку дошку вивчатимуть педагоги, а з початком навчального року знайомитимуть із нею учнів

528

У Хмельницькій ОТГ усі школи оснастили смартбордами (розумними дошками). Відтепер їх використовуватимуть у навчальному процесі, повідомляє сайт міської ради.

Для сучасних школярів, які з раннього дитинства звикли до різноманітних девайсів, робота з розумною дошкою, мабуть, не становитиме труднощів. Та й педагоги теж зараз із цифровими приладами на “ти”.

Однак можливості смартборду вимагають окремого вивчення. У розумній дошці стільки функцій, що вистачить для втілення освітницьких ідей найвигадливішого учителя.

“3d-візуалізація, інтерактивні завдання, відео, електронні підручники, електронні зошити. Загалом понад 100 різних інструментів, понад 1100 3D анімацій і інструментів, ігри, тести, досліди, сотні тисяч ілюстрацій. Можливість для вчителів робити власні теми, завдання, унікальні уроки, робити відео”, – поділився можливостями розумної дошки мер Олександр Симчишин.

Така дошка, поза сумнівом, зацікавить і допитливих першачків і всезнаючих старшокласників.

Дивіться також: На Хмельницькому стадіоні пройшов черговий етап соціального проєкту «Школа без булінгу»

Загалом зараз придбали 44 смартдошки, аби дати по одній в усі школи громади. На придбання цієї новинки пішло 5,3 млн гривень із бюджету ОТГ. Та це лише початок, каже голова міської громади. У подальшому планують подбати, щоб у кожній школі було, принаймні, по кілька таких дошок.

" " " "