У Хмельницькому чоловік порізав ножем місцеву жительку

Хмельницькі правоохоронці затримали чоловіка, котрий напав з ножем на 28-річну жінку

930

У Хмельницькому оперативники загону спеціального призначення ТОР розшукали та затримали чоловіка, котрий травмував 28-річну жінку ножем. Про це повідомили в секторі комунікації патрульної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними інцидент трапився шостого квітня приблизно о 16:00. На гарячу лінію поліції надійшло повідомлення про поранену жінку, яка перебуває в дворі одного з житлових будинків на вулиці Чкалова.

На вказане місце одразу ж вирушили поліцейські. Постраждалою виявилася 28-річна місцева жителька. За її словами між нею та її 37-річним знайомим виник конфлікт. Словесна перепалка закінчилася тим, що зловмисник дістав ножа та вдарив ним потерпілу в ногу.

Жінку одразу ж госпіталізували, а нападника почали шукати. Дізнавшись прикмети неадеквата правоохоронці орієнтували на нього своїх колег і вже за декілька хвилин ТОРівці виявили схожого за описом чоловіка, в якого в руках був ніж.

Читайте також: На Хмельниччині правоохоронці розкрили викрадення елітної автівки

Далі патрульні затримали ймовірного злочинця та викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка і з’ясує всі обставини події.

" " " "