У Хмельницькому чоловік вимагав у працівників лікарні наркотики

Молодик погрожував працівнику обласного наркодиспансеру аби той видав йому метадон

839

У Хмельницькому місцевий житель погрожував працівнику обласного наркодиспансеру вимагаючи наркотичний препарат “Метадон”. Про це повідомила прес-служба поліції охорони.

Інцидент трапився вчора, близько опівдня. На пульт поліції охорони надійшов сигнал з Хмельницького обласного наркодиспансеру. По прибуттю на місце події правоохоронці встановили, що 35-річний мешканець міста прибув до лікувального закладу та вимагав у працівників “Метадон”, заважаючи при цьому нормальній роботі персоналу закладу.

Пізніше працівники поліції охорони з’ясували, що  порушником виявився 35-річний хмельничанин, котрий наразі перебуває на замісній метадоновій терапії. Прибувши до медичного закладу він почав погрожувати працівникам та вимагати від них додаткову дозу наркотичного препарату. При цьому він ніяк не реагував на на прохання з боку медиків заспокоїтися та залишити територію наркодиспансеру.

В ході поверхневого обшуку правоохоронці виявили та вилучили в молодика саморобний мисливський ніж. Слід зазначити, що днем раніше він вже навідувався з цим самим ножем до медичного закладу та погрожував ним медичним працівникам з тією ж метою.

Читайте також: У Кам’янець-Подільському районі правоохоронці затримали наркоділка

На місце події поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу. 35-річного чоловіка доставили у відділок поліції для з’ясування усіх деталей даної події.

" " " "