У Хмельницькому другого туру мерських виборів не буде – перемагає Симчишин

За чинного мера віддали голоси більшість хмельничан, які прийшли на вибори

2451

У Хмельницькому, найвірогідніше, другий тур мерських виборів не знадобиться. Міським градоначальником залишається чинний мер Олександр Симчишин. Принаймні, такі результати власного екзит-полу, проведеного виданням vsim.

Журналісти видання опитали 408 жителів обласного центру на всіх міських виборчих округах. За їхніми даними за чинного мера Олександра Симчишина віддали голоси 81,13% виборців. Оскільки це “з головою” перевищує 50%, то другий тур виборів, очевидно, не знадобиться. Симчишин залишається мером Хмельницького ще на п’ять років.

За ним місця між іншими претендентами на мерське крісло розташувались таким чином: Інна Ящук від “Слуги народу” (10,78%), Іван Гончар від “Сили і Честі” (3,19%), Богдан Лукашук від “Батьківщини” (2,94%) та Андрій Собко від партії “За конкретні справи” (1,96%).

Читайте також: Вибори на Хмельниччині: вже є перші порушення, проте вони не критичні

Серед партій, які мають шанси зайти до міської ради – “Команда Симчишина” (64,22%), “Слуга народу” (11,76%), і “Батьківщина” (5,15%). Залишається такий шанс також і в “Європейської солідарності” (4,41%).

" " " "