У Хмельницькому двоє містян пограбували чоловіка

Хмельницькі правоохоронці оперативно відшукали та затримали двох грабіжників

1175

У Хмельницькому правоохоронці оперативно розшукали та затримали двох чоловіків, котрі пограбували випадкового перехожого. Про це розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася напередодні в місті Хмельницькому в під’їзді одного з багатоквартирних будинків на вулиці Кам’янецькій. Близько 18:00 двоє чоловіків зайшли в під’їзд будинку. Якраз у цей момент там перебував 25-річний чоловік, котрий ніс із собою металошукач. Зловмисники не довго думаючи почали погрожувати постраждалому фізичною розправою, якщо той не дасть їм свій прилад.  Коли чоловік їх послухався, грабіжники одразу ж втекли у невідомому напрямку.

Разом з тим пограбований зателефонував до поліції та попросив про допомогу. Після недовготривалих слідчо-оперативних дій правоохоронцям вдалося встановити особи нападників, відшукати їх та затримати.

Збути металошукач за такий короткий проміжок часу вони не встигли. Його вилучили та повернули законному власнику.

Читайте також: У Хмельницькому оскаженілий алабай ледь не загриз дівчинку: родині термінового потрібна допомога

Чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про оголошення чоловікам про підозру та обрання їм запобіжного заходу.

" " " "