У Хмельницькому хочуть створити студію аудіовізуального мистецтва

581

Вміти якісно фотографувати та знімати відео. На конкурс бюджету участі подали проєкт, націлений допомогти дітям опанувати тонкощі аудіовізуального мистецтва. Його загальна вартість – 150 тисяч гривень. За ці кошти хочуть придбати техніку, яка допоможе розкривати дитячі таланти.

Якісні світлини та навики відеомистецтва. Викладач фотогуртка при Палаці творчості дітей та юнацтва Сергій Успаленко написав і подав проєкт на міський конкурс Бюджет участі. Він хоче створити студію аудіовізуальних мистецтв. Завдяки ній діти навчатимуться азам відеозйомки кіно та анімаційних фільмів з їх обробкою та монтажам. Для його реалізації хочуть виграти 150 тисяч гривень.

Студія аудіовізуальних мистецтв буде на базі найбільшого закладу позашкільної освіти нашого міста – Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. Тут щорічно навчається понад дві тисячі дітей з різних мікрорайонів.

Олександра лише цього року почала відвідувати фотогурток. Дівчинка каже, завжди любила знімкувати на власний телефон, а от як це робити професійно – не знала. Відтак, почала шукати студію, де її навчать азам.

До слова, це єдиний безкоштовний фотогурток у Хмельницькому. Відтак, щороку кількість бажаючих навчатися лише зростає.

Проголосувати за цей проєкт можна до 30 листопада.

" " " "