У Хмельницькому коронавірус забрав життя хірурга міської лікарні

Життя 50-річного Олега Гвоздовського обірвалося вчора, 31 січня

3229

Від ускладнень викликаних інфекцією COVID-19, загинув один з хірургів Хмельницької міської лікарні. Про це повідомила даміністрація КП “Хмельницька міська лікарня”.

Олегу Анатолійовичу Гвоздовському було 50 років. Його життя обірвалося вчора, 31 січня. Коронавірусну інфекцію в нього діагностували ще два тижні тому. З тих пір медики постійно боролися за життя свого колеги, однак йому ставало все гірше. В якийсь момент ускладнення від цієї хвороби стали занадто важкими для його організму.

«Олег Анатолійович – чудовий хірург, професіонал високого рівня, прекрасний сім’янин і товариш. Пам’ять про нього, лікаря від Бога і чудової людини, завжди буде в наших серцях», – розповіли його колеги в дописі на сторінці медзакладу в соцмережі “Фейсбук”.

Прощатимуться з медиком завтра, другого лютого в малому залі патанатомічного корпусу обласної лікарні з 10:00 до 11:00. Поховають його в Новій Ушиці.

Читайте також: Ще один коронавірусний мінімум на Хмельниччині: всього три нових інфікованих за добу

Слід зазначити, що наразі серед хірургів Хмельницької міської лікарні це вже другий летальний випадок захворювання на коронавірус. До цього, восьмого листопада,  COVID-19 обірвав життя Сергія Ковтуна.

" " " "