У Хмельницькому люди проти того, щоб на їхній парковці та на дитячому майданчику з’явилися торгові площі

458

Ні – торговим площам на дитячому майданчику. Жителі багатоповерхівки, що на вулиці Лісовогринівецька, 18, вийшли на вулицю аби завадити будівельникам. Люди впевнені – на дитячому майданчику хочуть звести зупинку громадського транспорту та сотню квадратів торгових площ.

Зупинці – так, торговим площам – ні. І без того невеликий дитячий майданчик, що біля багатоповерхівки на Лісовогринівецькій, 18 може значно зменшитися. Тут розпочалися будівельні роботи. Як кажуть мешканці, будуватимуть нові магазини та зупинку.

Сусідом нової будови чомусь виступає дитячий майданчик. Ями, які будівельники  вирили, а жителі на знак протесту засипали, знаходяться у лічених сантиметрах від гірок та гойдалок. А ще, за планом будівельників, тут зникне автомобільна стоянка.

Люди кажуть, проти зупинки громадського транспорту нічого не мають, а от сусідство з магазинами – небажане. Тут буде і сміття збиратися, і прибудинкова територія значно поменшає від такого сусідства.

Тож що має бути біля дитячого майданчику та чому протестують люди – ми запитали у посадовців міської ради. Вони обіцяли дати офіційний коментар у найближчу середу.

" " " "