У Хмельницькому майже непритомний чоловік попросив поліцію про допомогу та перестав виходити на зв’язок

Потерпілого знайшли в траві неподалік від кладовища в мікрорайоні Ракове

921

У Хмельницькому чоловік патрульні поліцейські відшукали та надали допомогу чоловіку, котрий потрапив у халепу при загадкових обставинах. Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції міста Хмельницького.

Подія сталася в ніч на друге грудня приблизно о 02:00. За попередніми даними до правоохоронців, з проханням про допомогу, зателефонував невідомий чоловік. При цьому, за словами поліцейських, по його голосу було чути, що його свідомість явно затуманена і цілком ймовірно, шо він може навіть знепритомніти та втратити можливість повторно вийти на зв’язок. При цьому потерпілий не вказав своє місцезнаходження, а згодом підозри правоохоронців підтвердились, оскільки не змогли повторно зв’язатися з ним.

Тоді, за допомогою усіх наявних у поліції інформаційно-пошукових баз службовцям вдалося вияснити дані про чоловіка та його родичів. Зв’язавшись з дружиною потерпілого вони встановили, що він може перебувати в районі кладовища, що в Ракове.

«Дружина повідомила, що орієнтовно він може перебувати поблизу кладовища в мікрорайоні Ракове. Тож два екіпажі патрульних вирушили туди. Після декількох хвилин прочісувати прилеглої  території виявили у траві чоловіка в напівпритомному стані», – розповіли в УПП.

Читайте також: На Хмельниччині поліція звертається до громадян про допомогу з упізнанням

Потерпілим виявився 25-річний місцевий житель. На момент свого порятунку він вже деякий час пролежав у непритомному стані, а коли правоохоронці почали з ним говорити, то він ледь міг їм відповідати.

Інспектори прийняли рішення доставити чоловіка службовим автомобілем назустріч «швидкій». Далі громадянина шпиталізували медики. Причину такої ситуації наразі не повідомляють.

" " " "