У Хмельницькому міський голова звільнив двох посадовців міськради

Одним зі звільнених чиновників займав пост заступника мера

1572

Мер обласного центру Олександр Симчишин звільнив двох наближених посадовців апарату Хмельницької міської ради. Про це розповіла на своєму офіційному сайті прес-служба міськради.

Так, у відповідності до розпорядження міського голови від 10 листопада, сьогодні, 16 листопада, свій пост покидає заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів раді Анатолій Нестерчук.

За попередньою інформацію, Анатолій Нестерчук займався питаннями ЖКГ, а також курував діяльність управління з питань екології та благоустрою міста, контролював управління міським господарством, обліком та розподілом житлової площі.

Окрім цього, відповідно до іншого розпорядження мера від 6 листопада 2020 року, вже починаючи з 17 листопада 2020 року свою посаду покине завідувач відділу роботи зі зверненнями громадян Анатолій Савченко.

Підстава в обох звільненнях одна і та ж – досягнення посадовцями граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування.

Читайте також: У Камянці вже визначилися з новим мером

До речі згідно зі ст. 18 Закону України «Про службу в органах місцевого   самоврядування», граничний вік перебування на службі в органах місцевого самоврядування становить 65 років. Ці обмеження не поширюються на посадових осіб місцевого самоврядування, які обираються на відповідні посади.

" " " "