У Хмельницькому молодику оголосили про підозру в поножовщині

23-річносу хмельничанину, котрий на свята наніс удар ножем своєму товаришу, загрожує тюремний строк

826

У Хмельницькому правоохоронці оголосили про підозру 23-річному місцевому жителю, котрий днями вдарив ножем свого знайомого. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився восьмого січня в ході застілля в одній з квартир житлового будинку, що розташований по вулиці Панаса Мирного в обласному центрі. Приблизно о 15:00 між 28-річним господарем оселі, та одним з його гостей, віком 23 роки, виник конфлікт. Словесна перепалка переросла в бійку, в ході якої гість схопив зі стола кухонний ніж та наніс їм господарю удар в ліву частину тулуба.

На щастя ніж не зачепив серце, однак при цьому подразнив інші життєво важливі органи.  Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення Хмельницької міської лікарні у важкому стані.

Тим часом зловмисник втік з місця події та сховався в сусідньому під’їзді, де його вже незабаром виявили патрульні, котрі першими прибули на місце події.

Читайте також: На Хмельниччині застілля двох приятелів скінчилося поножовщиною та смертю

Наразі чоловікові вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу на період досудового розслідування.

" " " "