У Хмельницькому на двох вулицях замінили зовнішнє освітлення

Систему освітлення замінили на дешевшу та надійнішу

926

У Хмельницькому на двох вулицях кардинально змінили систему зовнішнього освітлення. Нова система освітлення з’явилась на вулицях Свободи та Ювілейній, інформує сайт міської ради.

На Свободи реконструювали зовнішнє освітлення на ділянці від вулиці Зарічанської до Шевченка. Там замінили 2245 метрів проводу А16 на самоізольований провід 4х25, що суттєво підвищить надійність системи освітлення. Зменшиться кількість аварійних ситуацій, а також знизиться опір у провіднику.

Крім цього, тут встановлені нові світильники: 71 LED-світильник потужністю 140 кВт та 18 LED-світильників потужністю 100 Вт.

Працівники МКП “Міськсвітло” здійснили також реконструкцію зовнішнього освітлення на великому відрізку вулиці Ювілейної. Там замінили 1738 метрів проводу А16 на СІП 4х25. На вулиці також встановили опору, завдяки якій провід краще буде підвішений, і це зменшить кількість аварійних ситуацій.

Читайте також: На околиці Хмельницького поновили систему зовнішнього освітлення – буде видно, мов удень

Крім того, там встановили 57 LED-світильників потужністю 50 кВт, а також встановили підстанцію, що дає змогу запровадити телеметричне управління у мережах зовнішнього освітлення в цьому районі.

" " " "