У Хмельницькому нагородили переможців онлайн конкурсу «Марафон талантів Проскурова»

1241

Покажи свої вміння і стань першим. У Хмельницькому визначилися із переможцями онлайн конкурсу «Марафон талантів Проскурова». Протягом кількох тижнів учасники надсилали презентаційні відеоролики. Організатори конкурсу запропонували п’ять номінацій – спортивні досягнення, танці, креативний відеоролик, вокал та мелодекламація.

У Хмельницькому підбили підсумки творчого конкурсу «Марафон талантів Проскурова». Традиційно його організовують в кінці навчального року серед молоді, яка навчається в  спортивно-культурному центрі Плоскирів. Цьогоріч у зв’язку із карантином заявки учасників приймали онлайн. Відтак, позмагатися міг будь хто.

Найкращих визначали у чотирьох номінаціях – вокал, танці, спортивні досягнення та креативний відеоролик. За підсумками голосування конкурсного журі у номінації за кращий вокал перемогу відали десятикласнику Андрію Пенюшкевичу.  Хлопець виконував пісню свого кумира Меловіна. Каже, обрав саме цього виконавця, бо його пісні технічно складні та емоційні.

У номінації спортивні досягнення переміг Ілля Русін. Хлопець здивував усіх своє гнучкістю, акробатичністю та  вмінням жонглювати. Ілля каже, спорт- вагома частина його життя. Він постійно експериментує, грає у футбол, баскетбол, і навіть фехтує.

У номінації «Танці» перемогу здобула Єлизавета Венгер. А от найкращий відеоролик для Тік-току відзняла Софія Добржанська зі своїм братом.

" " " "