У Хмельницькому не буде води

681

Завтра, 7 жовтня, в окремих частинах Хмельницького будуть перебої з водопостачанням. Про це повідомили на сайті міської ради.

Перебої з постачанням холодної води можливі у житлових будинках центральної частини міста, у мікрорайоні Лезневе, а також на вулицях Вінницькій,  Старокостянтинівському шосе (в будинках за номерами з 20 по 20/7, з 6 по 16 та з 1 по 7), Зарічанській (від Старокостянтинівського шосе до вулиці Свободи), проспекті Миру (із 90 до 104-й будинки).

Тимчасова відсутність або перебої з водопостачанням у цих частинах Хмельницького –не аварійні. Вони пов’язані із запланованими роботами: по провулку Шевченка,2 будуть проводити врізку запірної арматури.

Цього ж дня з 9:00 до 17:00 будуть поновлювати врізку водопроводу на вулиці Проскурівського підпілля. Через це призупинять подачу холодної води на вулиці Заводській (в будинках за номерами 38, 40, 42, 54, 64/2) та на вулиці Проскурівського підпілля (в будинках 165, 167, 169).

Дивіться також: ТАРИФИ, ПИТНА ВОДА І СМІТТЯ: ПРО ЩО ГОВОРИЛИ НА КОНГРЕСІ МІСЦЕВИХ І РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ. ГОЛОВНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ДЕНЬ

Підприємство “Хмельницькводоканал” просить вибачення у містян за тимчасові незручності і сподівається, що вони з розумінням поставляться до цієї ситуації.

" " " "