У Хмельницькому побільшає камер відеоспостереження

Відеокамери будуть встановлені на всіх пожвавлених перехрестях обласного центру

1605

У Хмельницькому мають намір оснастити відеокамерами всі перехрестя із пожвавленим рухом. Загалом новими засобам стеження буде оснащено 25 найбільш пожвавлених перехресть нашого обласного центру.

На сьогодні у Хмельницькому за спокоєм вже стежать 166 відеокамер. Вони встановлені на автошляхах, а також у парках і скверах – переважно біля пам’ятників. За допомогою цих засобів фіксації вже не один злочин вдалося розкрити за гарячими слідами. Так само записи з відеокамер дозволяють з’ясувати, хто був правий чи не правий у тій чи  іншій автопригоді. Однак наявних засобів стеження явно не досить.

Нерідко правопорушення трапляються на території, де немає відеокамери. Тоді поліцейським доводиться просити про допомогу власників приватних засобів стеження, які встановлені біля їхніх закладів. А ті не завжди погоджуються надавати врозпорядження поліції записи зі своїх відеокамер.

Читайте також: Нічна стрілянина неподалік від Понінки: хотіли налякати або влучити

Тому міська  влада вирішила встановити  ще 60 відеокамер, які дадуть змогу охопити “недремним оком” більше території обласного центру. Крім усього нішого, це ще й певною мірою дисциплінуватиме водіїв. Знаючи що за ними пильно стежить око відеокамери, вонги будуть ретельніше дотримуватись правил дорожнього руху.

" " " "