У Хмельницькому «Поділля» приймало «Ниву»

727

Багато нервів, не менше боротьби та інтрига до останньої хвилини. Таким видався матч «Поділля» проти «Ниви». Цими вихідними місцева команда приймала гостей із Вінниці на головній спортивній арені Хмельницького. Традиційно «подільське дербі» зібрало чимало вболівальників.

Багато «стандартів», не менше боротьби та інтрига до останньої хвилини. Цими вихідними у Хмельницькому «Поділля» приймало вінницьку «Ниву». Гра виявилася напруженою та нервовою, а компенсований час, як кажуть самі футболісти, – взагалі з валідолом.

Грати могли краще, каже Віталій Костишин, втім, не вистачило чи то бажання, чи то спортивного азарту. Непогано виглядали і суперники хмельничан.

Щоправда, зіграли, каже наставник вінничан, не зовсім впевнено. У команди є недопрацювання у захисті, які потрібно виправляти.

Захист подолян також кульгає. Вже другий матч поспіль команда грає без капітана – досвідченого захисника Олександра Воловика.

Чи повернеться Олександр Воловик до наступного матчу – невідомо. Тож, ймовірно, у п’ятницю, 16-го серпня, на виїзді в Ужгороді «Поділля» знову гратиме без капітана.

 

 

" " " "