У Хмельницькому «Поділля» приймало «Полісся»

736

Без двох гравців, втім з бажанням перемагати. У Хмельницькому «Поділля» приймало житомирське «Полісся». Суперник хоч і на щабель вище у турнірній таблиці другої ліги, втім у Кубку подолянам поступився.

Без основних гравців лівого флангу. У такому складі хмельницьке «Поділля» приймало житомирське «Полісся». Традиційно, матч відбувся на головній спортивній арені міста. Вболівальники, як і кілька тижнів тому, коли подоляни переграли житомирян у Кубку, очікували від команди перемоги. «Поділля» своїх фанів таки потішило, щоправда вже у другому таймі.

«Полісся» і справді виглядало краще, принаймні перших двадцять хвилин. Далі гра вийшла на рівну, втім подоляни все ж мали перевагу рідного поля та підтримку вболівальників.

Саме помилку гостей у свою користь використали подоляни. У підсумку вони переграли суперника з рахунком 1:0.

Єдиний м’яч, що забили подоляни, і вирішив долю трьох очок. Останні дозволили подолянам посунути гостей на третій щабель турнірної таблиці, а самим підійнятися на другий.

А далі – дві гри на виїзді. 18-го вересня хмельничани зіграють у Калуші, 29-го їх прийматиме рівненський «Верес», а вдома «Поділля» зіграє аж 5-го жовтня.

" " " "