У Хмельницькому подорожчало ПЛР-тестування, – деталі

ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» пояснив, з чим пов'язане незначне збільшення вартості проведення процедур для ПЛР-тестування на COVID-19

1317

У державній установі «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомили про незначне збільшення вартості комплексу дій необхідних для проведення ПЛР-тестування на виявлення коронавірусної інфекції SARS-CoV-2.

Так, станом на сьогодні, відбір необхідного для ПЛР-тестування біоматеріалу з верхніх дихальних шляхів на дому коштує 1109 гривень та 70 копійок.

При цьому раніше ця послуга вартувала 1027 гривень.

В той же час проведення необхідних процедур безпосреденьо в самому лабцентрі наразі коштує 898 гривень і 88 копійок, а не 836 гривень, як це було раніше.

Пояснюють такі зміни тим, що зросли ціни на необхідні для проведення ПЛР-тестувань витратні матеріали.

Також в установі додали, що оплату, як і раніше, можна здійснювати в будь-якій банківській установі або ж через будь-який український інтернет-банкінг.

Читайте також: Вакцинальна кампанія розпочнеться з медиків та військових – ОДА

Результат дослідження можна отримати й на електронну пошту або інші засоби зв‵язку («Вайбер», «Вацаб»). Термін проведення досліджень – до 24 годин.

Для отримання такої послуги на дому необхідно попередньо записатися за телефонами: (068) 444 8259, (0382) 657764, (0382) 795717.

" " " "