У Хмельницькому поліція взяла під варту банду квартирників

Група підозрюваних складалася з трьох чоловіків та однієї жінки

1954

В обласному центрі Хмельниччини суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою групі крадіїв, які спеціалізувалися на обкраданні осель місцевих громадян. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції Хмельницької області.

При цьому у повідомленні зазначається, що суд залишив можливість виплатити за зловмисників грошову заставу у розмірі 109 тисяч гривень за кожного.

Загалом  банда квартирників складалася з чотирьох осіб – однієї жінки і трьох чоловіків, двоє з яких уродженці однієї з сусідніх держав.  Їх затримали декілька днів тому бійці загону спецпризначення “Корд”, разом із слідчими ГУНП Хмельниччини та працівниками кримінальної поліції. В той момент вони якраз проникли в чергову оселю. В ході затримання у зловмисників вилучили гроші, дорогоцінності та електронні прилади, які можна легко забрати з собою. І це вже не кажучи про набір відмичок та інше злодійське знаряддя.

Правоохоронці полювали на цю банду вже не один місяць і весь цей час ретельно збирали доказову базу, щоби крадії ніяк не змогли уникнути правосуддя. Наразі поліції точно відомо, що впіймані квартирники причетні як мінімум до 8 крадіжок в Хмельницькому, та ще до двох у Хмельницькому  районі.

Читайте також: Квартирні злодії: поліція Хмельницького затримала чотирьох обкрадачів помешкань

Наразі усім чотирьом оголошено про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Хмельницький міськрайонний суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 109 тисяч гривень кожному. При цьому слідчі перевіряють підозрюваних на причетність до подібних злочинів за межами Хмельницької області.

" " " "