У Хмельницькому пожежа забрала життя літньої жінки

В обласному центрі в ході ліквідації пожежі в багатоквартирному будинку рятувальники виявили бездиханне тіло літньої жінки

880

Напередодні, 27 грудня, приблизно о шостій ранку, на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу одному з багатоквартирних будинків обласного центру. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився в одній з квартир будинку, що розташований по вулиці Старокостянтинівське шосе. Отримавши повідомлення про пожежу на вказану адресу одразу ж вирушила чергова бригада вогнеборців з 1 ДПРЧ.

Коли пожежники прибули на місце події, вогонь вже встиг розповсюдитись на площу 15 квадратних метрів. Приміщення квартири було сильно задимлене, тож вогнеборці були змушені працювати в апаратах для захисту органів дихання та зору. В ході розвідки приміщення надзвичайники виявили в квартирі тіло 62-річної власниці оселі без жодних ознак життя.

Завдяки професіоналізму бійців ДСНС пожежа була повністю ліквідована буквально за декілька хвилин, однак, нажаль, цього виявилося недостатньо для того, щоб врятувати життя потерпілої.

Наразі фахівці встановлюють остаточні причини та обставини інциденту.

Читайте також: На Хмельниччині пожежа забрала життя двох людей

“Шановні громадяни! Служба порятунку закликає: подбайте про власну безпеку і безпеку близьких!  Дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки у побуті, — це врятує вашу домівку від нещадного вогню!”, — звертається прес-служба ДСНС.

" " " "