У Хмельницькому працівники міграційної служби депортували росіянина з кримінальним минулим

Громадянин РФ відбував на території України покарання у вигляді 14 років позбавлення волі за умисне вбивство

941

Хмельницькі працівники міграційної служби затримали та депортували з країни громадянина Російської Федерації, який останні 14 років відбував покарання у Шепетівській виправній колонії за умисне вбивство. Про це повідомила прес-служба УДМС Хмельницької області.

Термін ув’язнення зазначеного  громадянина РФ закінчився ще 15 грудня. Тоді ж він вийшов на волю з ДУ “Шепетівська виправна колонія №98” після 14-річного ув’язнення за умисне вбивство. Працівники міграційної служби при цьому зазначили, що у цього чоловіка немає жодних підстав для того, щоб залишитися на території України, тож працівники Шепетівського РВ УДМС притягнули його до адміністративної відповідальності. Пізніше було прийнято рішення про примусове повернення зазначеного громадянина до себе на батьківщину у визначенипй законом термін.

Однак росіянин не виконав цих зобовязань та продовжив своє перебування на території України.

Читайте також: Правоохоронці Хмельниччини затримали та депортували нелегала з Молдови

28 січня Хмельницький міськрайонний суд задовільнив адмінітсративний позов УДМС щодо депортації злочинця. Вже сьогодні, 29 січня працівники міграційної служби  Хмельниччини супроводили правопорушника до пункту пропуску “Cеньківка” та видворили до країни походження з подальшою забороною в’їзду на територію України строком на 5 років.

" " " "