У Хмельницькому пройде екофорумонлайн

788

Нові можливості для внутрішнього туризму. У Хмельницькому відбудеться екофорум. Захід запланували на 9-те грудня. Через карантинні обмеження він пройде у режимі онлайн. Спікерами виступлять шість спеціалістів у сфері туризму з різних куточків країни.

«Екотуризм в Україні та ЄС – тренд наступного десятиліття». 9-го грудня у Хмельницькому пройде екофорум. У якості спікерів будуть шість спеціалістів у сфері туризму. Вони розкажуть про туристичні можливості ЄБРР.

Окрім підтримки з-за кордону, йтиметься і про підтримку від держави. Спікери форуму зроблять акцент на «Великій реставрації».

Туристичним магнітом може стати не лише історичний спадок, а й активні розваги – сплави, веломаршрути тощо. У Європі, до прикладу, туристів вже давно заманюють турами «короткого дня», тобто відпочинком довкола місця проживання. В Україні цей тренд тільки приживається, як і розвиток глемпмістечок.

Про все це і багато іншого говоритимуть на екофорумі. Через карантинні обмеження він пройде у режимі онлайн та у двох форматах. Перший – традиційний, це розповіді спікерів, а також питання-відповіді. Другий – зустріч віч-на-віч.

Отож, 9-го грудня у Хмельницькому пройде екофорум. Завдань має багато, з десяток. Найважливіші – показати місцевим туроператорам нові турпродукти, які з’явилися у регіоні, розвиватиекотуризм у громадах краю, перейняти європейський досвід та навчити краян користуватися державними програмами підтримки малого та середнього бізнесу.

" " " "