У Хмельницькому пройшов другий швейний форум

1165

 «Швейна галузь: перезавантаження 2.0». У Хмельницькому за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку пройшов швейний форум. Це – другий захід такого формату у нашому місті. Перший відбувся минулого року та мав успіх. Як результат – у нас з’явилося два кластери: жіночого та весільного одягу. Чого очікують від другого форуму ?

 «Швейна галузь: перезавантаження 2.0». У Хмельницькому пройшов швейний форум. Захід влаштували за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.

 Як правильно об’єднуватися, не втратити у кластері свою індивідуальність та при цьому бути ефективним і цікавить гостей з Кам’янець-Подільського. Пані Тетяна у швейній галузі працює вже понад 30 років. Вона відшиває весільні та вечірні сукні. Час диктує свої умови, каже кам’янчанка, тому, аби її бізнес тримався на плаву, завжди потрібно тримати руку на пульсі.

 Саме експорт у країни Європи цікавить пана Едуарда. Він вже понад 20 років займається виробництвом верхнього дитячого одягу. Підприємство хмельничанина – вже давно частинка кластеру. Тепер шукають нові ринки збуту.

 Експорт за кордон та важливість кластерів – лише незначна частина того, про що йшлося на форумі. Говорили і про конкурентні переваги швейного бізнесу та нові можливості.

 Облаштування офлайн-маркетів, експорт продукції, її якість та ще чимало аспектів. Аби бути рентабельними хмельницьким швейникам, потрібно враховувати усі. Для цього мають усе необхідне – потенціал, можливості та конкурентні переваги.

 

" " " "